Το νέο στα αγροτικά δεδομένα
Novastores

Δεν είναι τυχαίο που η μέλισσα κατέχει σημαντική θέση στο λογότυπο του καταστήματος. Προσεγγίζουμε την κάθε εφαρμογή χημικών προϊόντων κάτω από το πρίσμα της ολοκληρωμένης και αειφορικής γεωργίας. Με αυτόν τον τρόπο οι επιδράσεις των προϊόντων είναι, οι δυνατόν, μικρότερες στην ωφέλιμη πανίδα και χλωρίδα του περιβάλλοντος.

Στόχος

Στόχος του καταστήματος, η ανάπτυξη και εφαρμογή πρωτοπόρων εφαρμογών στη γεωργία πάντα σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών με σκοπό τη συλλογή μετεωρολογικών δεδομένων για την πρόβλεψη συνθηκών ανάπτυξης ασθενειών.

Έχουμε εγκαταστημένο δίκτυο φερομονικών παγίδων για τη σύλληψη τωνεπιβλαβών εντόμων και το προγραμματισμό ψεκασμών.

Μεγάλη γκάμα σε φυτοπροστατευτικά προϊόντα, λιπάσματα, σπόρους, σπορόφυτα και εργαλεία και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, με εξειδικευμένους γεωπόνους ανά καλλιέργεια. Τα στελέχη και οι συνεργάτες μας έχουν μεγάλη εμπειρία σε θέματα ολοκληρωμένων εφαρμογών λιπάνσεων και φυτοπροστασίας.

Ο υψηλός βαθμός εξειδίκευσης και η διαρκή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες, εγγυάται το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει το κατάστημα μας.